Venice Beach

Venice Beach, gelegen in Los Angeles is een van de populairste plekken. De drukke boulevard en het prachtige strand zijn een ware trekpleister voor zowel bewoners als toeristen. De bijhorende buurt Venice dankt zijn naam aan het Italiaanse Venetië. Net zoals in Venetië lopen er ook hier vele kleine kanalen en sloten door de buurt.

Venice Beach is de plek voor de creatieveling. Van sport tot kunst en cultuur vind je hier telkens iets nieuws en voor ieders wat wils. Straatmuziek, street art en bijzondere architecturen zijn hier al lang geen onbekenden meer. Het is zeker de moeite waard om deze plek eens te bezoeken.

De wereldberoemde Venice Beach Boardwalk is de grootste attractie van Zuid-Californië. Deze strekt zich uit over anderhalve kilometer ongerepte zandstranden die een ware lust zijn voor het oog. Je kan er prachtige wandelingen maken en genieten van de straatverkopers, muzikanten, allerlei evenementen zoals ‘lopen op glas’ die een normale gang in het leven zijn. Ook kunstwerken en allerhande T-shirts worden rijkelijk tentoongespreid.

Naast allerhande activiteiten zoals sport kan je er ook heerlijk dineren in diverse restaurants en genieten van een unieke shoppingtocht. In Venice vind je een breed assortiment van winkels, van de meest luxueuze boetieks tot de meest originele edgy shops.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *