7 goede redenen om Onstuimige golven te lezen

1. Je wil weten hoe het verhaal verdergaat

Vond je het jammer dat Zwoele ritmes geen antwoord bood op al je vragen en vermoedens? Dan is Onstuimge golven hét boek voor jou. Daarin vind je alles wat je wil weten.

Bestel hier

2. Gedetailleerde beschrijving over Puerto Rico

Wil jij weten hoe een exotisch eiland voelt en hoe de personages dit beleven? Koop dan snel het boek en lees alles over hoe ze genieten van elk klein detail.

3. Het kan ineens voorbij zijn

Soms loopt het leven niet zoals je had verwacht en neemt het een totaal andere wending. In Onstuimige golven lees je alles over het leven van Tara en hoe het nu verder moet. Welke beslissing moet zij nemen? Wat wil ze? Wat maakt haar gelukkig? Is haar doel nog steeds hetzelfde?

4. Familie

Familie is een belangrijk item in dit boek.

5. Neem nooit impulsieve beslissingen

Aan de hand van enkele scènes kan je zien hoe een impulsieve beslissing vat krijgt op iemands leven. Goed of niet? Oordeel zelf.

6. De passie voor het dansen

Net zoals in het eerste boek kan je de passie voor het dansen duidelijk voelen. Hou jij van dansen en zou je er alles aan doen om je doel te bereiken? Dan is Onstuimige golven onmisbaar voor jou.

7. Werk aan je dromen

Je kan wegdromen bij dit boek maar vele raadgevingen ook toepassen op je eigen leven. Hier geldt hetzelfde motto: ‘Geef nooit op!’ Ga voor de dingen die jij wil in het leven. Wat die ook mogen zijn. Volg je eigen weg!

Bekijk hier de trailer

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *