7 goede redenen om Zwoele ritmes te lezen

1. Zwoele ritmes neemt je mee naar een andere wereld

Droom je ervan om op vakantie te gaan? Liefst ver weg naar het zuiden? Helaas zit er dit jaar voor jou geen vakantie in en moet je om het even welke reden thuisblijven? Geen probleem, Zwoele ritmes bezorgt je hét ideale vakantiegevoel.

2. Het verhaal is luchtig

Velen onder ons houden van luchtige literatuur. Je ligt op het strand of in je tuin en door de hitte heb je moeite om je te concentreren. Zwoele ritmes voorkomt dat je gedachten afdwalen. Je begint te lezen en je wil alleen maar meer.

3. Een dansverhaal

Er zijn weinig verhalen geschreven over dansen. Jaren geleden zocht ik expliciet naar romans over dansverhalen. Helaas kon ik die amper vinden. Daarom is er nu Zwoele ritmes.

4. De Caraïben

Hou je van warmte? Droom je ervan om ooit eens de Caraïben te bezoeken? Het zijn droomreizen die veel geld kosten. Soms kan je je dromen waarmaken door het lezen van een boek. In Zwoele ritmes voel je intens de sfeer van het zuiden.

5. Een unieke reisgids met zuiderse cocktails en pittige gerechten

In Zwoele ritmes leer je over het klimaat en de natuur. Je leest wat mensen in de Caraïben eten en drinken. Het is niet zomaar een roman. Het is een unieke reisgids die je zin geeft in meer.

6. Wat is er zo typisch aan Zwoele ritmes?

Het neemt je meteen mee in het verhaal en is uniek. Het kan iedereen overkomen.  Je leven staat on hold en je weet niet hoe het verder moet. De leuze is: ‘Geef nooit op.’

7. Het perfecte cadeau

Zwoele ritmes is het perfecte cadeau voor je mama of je zus, je vriendin of wie dan ook. Ik ken zelfs mannen die het hebben gelezen en die het goed vinden.

Mannen, dit is misschien het ideale geschenk voor je echtgenote!

Bekijk hier de trailer!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *